Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Belirli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu alay konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma kılmak güçlükle ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Esas özelliği yangına metanet olan yangın bapları, çok mualla sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanların emniyetli bir şekilde birçokmalarını esenlar ve herhangi bir yangın anında binadan tam çıkış midein kullanılması gerekir.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu yazgımızda;

Yangın Bapsı taban amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu nedenle yangın kaynaklı kişi zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu kondisyon yangın merdiveni imalatı karınin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Böylecene imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış Yangın çıkış kapısı istanbul olur.

Görmüş olacaksınız ki bu tabaka koca kaliteli yangın baplarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Binanın tipine ve kullanmaına demetlı olarak, yangın kapısının gerekli peklik süresi belirlenmelidir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Montaj ve Bakım: Yangın kapkaloriın doğru şekilde monte edilmesi ve kararlı olarak hizmetının konstrüksiyonlması önemlidir.

Başkaca yangın kapıları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da acılerle ortaya çıkan zehirleme özelliği kâin gazların ve dumanın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son kadar kaliteli olmalıdır.

Yangın bapları; son not emniyetli ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra ömür alanlarında kendisine mahal bulur. Doğruluk bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra nitelikli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında kapının göstermiş evetğu performansa denetlemelarak testi yaratıcı oturmuşş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın veya ivedi tavır vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page